Nyári tábor 

Szakosztályunk több éve szervez nagy sikerű nyári táborokat 12-14 éves gyermekek részére. A táborban a kajak-kenu sportág alapfokú oktatása mellett törekszünk a gyermekek sporttudatos és környezetbarát képének kialakítására is.

Reméljük a következő nyáron is az eddigieknél is több gyermek részére mutathatjuk be a sport szépségeit.

 

Húzz velünk a kalandokért, hódítsuk meg együtt a Dunát!

Nyári napközis tábor

2015. június 16-tól 2015. július 24-ig hétfőtől – péntekig 8:00-17:00-ig

A KSI-SE nyári kajak-kenu és sárkányhajós napközis tábort szervez heti turnusokban 9-14 éves, úszni tudó gyermekek számára a Népszigeten (Bp. XIII. Népsziget hrsz: 25992). Szakképzett edzők irányításával ismerkedhetsz meg Magyarország legsikeresebb sportágával.

Várunk minden gyermeket, aki szeretné a vízparton sportosan, jó társaságban tölteni a szünidőt! A tábor díja: 13.500 Ft/fő/hét.*

  • Napi   kétszeri   vízi   foglalkozás,   amely   során   a   gyerekek mentőmellényt viselnek, és szakképzett edzők felügyelik őket; Tízórai, ebéd, uzsonna;
  • Sporteszközök;
  • Egész napi felügyelet;
  • *Testvéreknek és több heti jelentkezés esetén kedvezményt biztosítunk!
  • A táborban való részvételhez vízi jártassági vizsga szükséges!

A vízi jártassági igazolás egy kis igazolólap, amely tartalmazza nevedet és születési adataidat, hivatásos úszómester által hitelesítve. Ez az igazolás igazolja úszni tudásodat, ami nélkül nem szállhatsz vízre. Az igazolást a legtöbb uszodában kiállítják részedre, ha leúszol 200 m-t anélkül, hogy elsüllyednél.

Bővebb információ és jelentkezés:

Tóth Petra +3630 700 7971

E-mail: tothpetra0511(kukac)gmail.com

www.kajakozz.hu                                                              www.kenuzz.hu

 

További dokumentumok:

Úszópapír