Szabadidős Sárkánykenuzási lehetőség a KSI-ben

A szakosztálynál egyre nagyobb igény jelentkezik a szabadidő aktív eltöltésére, ezért a szakosztály 2012 - től a versenysport mellett nagyobb hangsúlyt kíván fektetni a szabadidős sportra, és a hazánkban is egyre népszerűbb sárkányhajózásra.
Az elmúlt néhány év hazai térhódítása után mi is felismertük a sárkányhajózás csapatépítő és kiváló hangulatteremtő szerepét, amelyet egyesületünknél is szeretnénk megteremteni.
A sárkányhajózás könnyen megtanulható, kifejezetten jó szabadidős tevékenység. Nem igényel előképzettséget 10-15 perc szárazföldi gyakorlás után mindenki számára élvezhető, biztonságos kikapcsolódást nyújthat.
Olyan korosztálytól független közösséget kívánunk létrehozni, amelyben igénnyé válik a rendszeres testmozgás és az egészséges életmód.
Ha szeretnéd kipróbálni a sárkányhajózást és szeretnél eltölteni egy sportos órát a barátaiddal, munkatársaiddal (akár egyedül is csapathoz csatlakozni) keress fel minket.
Sárkányhajózás cégeknek, vállalatoknak, baráti társaságoknak, iskolás csoportoknak (min.12 fő -től) csapatépítő tréning céljából, vagy egy kellemes nap eltöltésére. Igény esetén a sárkányhajózás mellett további programok szervezése, akár egész napos ebéddel egybekötött mini bajnokságok lebonyolítása.

A sárkányhajó kormányzása nem egyszerű feladat. Gyakorlatlan ember nem képes irányítani. Szükség esetén, tudunk kormányost biztosítani a csapat részére.
A hajókat, mindenki saját felelősségére használhatja. A hajó, rendeltetésszerű használat során, szinte kizárt a borulás illetve vízbe esés, azonban gyerekeknek és úszni nem tudók számára a mentőmellény használata kötelező. Szükség esetén kellő mennyiségű és méretű mentőmellényt tudunk biztosítani.
Motoros kíséretre, nagyobb létszámú csoport, egy idejű, több hajóval történő sportolása során lehet szükség. Szükség esetén, előzetes egyeztetés alapján, motoros kíséretet biztosítunk.

Érdeklődni lehet Balázs Gábor edzőnél a 06-30/556-91-79 -es számon.